Työkengät ja terveysjalkineet Äänekoskelta

ÄäneKosken Tuote tarjoaa monipuolisen valikoiman työkenkiä ja terveysjalkineita asiakkaiden tarpeisiin. Laajasta tarjonnastamme löytyy varmasti joka jalkaan sopiva vaihtoehto.

Meiltä maailman suosituimpiin työjalkineisiin kuuluvat Oxypas-jalkineet

Hyvät työjalkineet ovat hyvän työergonomian ja oman työterveyden peruskiviä. Varsinkin palvelu- ja terveydenhoitoaloilla työntekijät ovat jaloillaan koko päivän, ja silloin tarvitaan hyviä työkenkiä tukemaan jalkoja ja edistämään sitä kautta koko kropan terveyttä. ÄäneKosken Tuotteen valikoimiin kuuluvat ympäri maailman suositut ja arvostetut Oxypas-työjalkineet, joista löydät itsellesi sopivat työkengät olipa jalkasi sitten minkämallinen tahansa. Oxypas-jalkineet ovat kevyitä, hygieenisiä ja helppohoitoisia ja kestävät erinomaisen hyvin kovassakin käytössä.

Hanki laadukkaat työ- ja terveysjalkineet 

ÄäneKosken Tuotteesta saat laadukkaat ja kestävät työ- tai terveysjalkineet ensiluokkaisen palvelun kera. Tulemme myös mielellämme esittelemään tuotteitamme tilauksesta työpaikallesi ja pidämme maksuttomia esittelytilaisuuksia myös esimerkiksi sairaaloissa tai päiväkodeissa. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin!

Nyt voit tilata verkkokaupasta »

Äänekosken Tuote Oy

Kauppakatu 12
44100 Äänekoski

info@aanekoskentuote.fi

Tilaa esittely:

P. Tiina:    040 678 3444
P. Kauko: 040 673 3444

Aukioloajat
ma 10-17
ti    10-17
ke  10-17
to   10-17
pe  10-16.30
la   10-14

terveysjalkineet Ota yhteyttä »